2011. július 31., vasárnap

Trendek és tendenciák a kelet-európai emberi - Jelenlegi ára: 3 110 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Trendek és tendenciák a kelet-európai emberierőforrás-menedzsmentbenA könyv listaára: 3791 Ft. Leírás:
Jelen kötet azt a fejlődési folyamatot tárgyalja, amely az emberi erőforrás menedzsment területén ment végbe a kelet-európai régió országaiban az elmúlt két évtizedben. A több mint harminc magyar és külföldi szerző által írott könyv két nagy részre osztható. Az első részben a szerzők áttekintik az emberi erőforrás menedzsmentet a különböző nemzeti kultúrákban, a kelet-európai HR fejlődésének összefoglaló jellemzőit, a nemzetközi HR-összehasonlítás egy lehetséges metodikáját, valamint a hasonlóságokat és a különbségeket a kelet-európaiak kommunikációjában és kultúráikban. A könyv második része a HR-rel kapcsolatos országtanulmányokat tartalmazza, egyesével bemutatva Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia HR-helyzetét. A leginkább nemzetközi összehasonlító menedzsment, az európai tanulmányok, az interkulturális kommunikáció, az emberi erőforrás menedzsment és a nemzetközi emberi erőforrás menedzsment szakképzéseken használható, rendkívül részletes irodalomjegyzékkel záródó kiadvány nagyobb általános gyűjtőkörű- és szakkönyvtárak számára egyaránt ajánlott. ISBN: 978-963-693-281-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 110 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:05
. Trendek és tendenciák a kelet-európai emberi - Jelenlegi ára: 3 110 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése